2014. június 15., vasárnap

Felhívás keringőre!

Profilváltás miatt, sürgősen, kifejezetten baráti áron szeretném elcserélni ezeket a gyűjteményes könyveket, újságokat. Van amit én gyűjtöttem, van ami csak úgy hozzánk került. Egy a biztos, hogy évek óta csak addig vannak a kezem ügyében, amíg letörlöm a port. 






A sütis saját gyűjtés, teljes sorozat. Akkor nagyon jó ötletnek tűnt, sok hasznos és használható leírással. A 60 lapszámért 6 gombóc lehetőség szerint címkés maradék fonalat kérek.





 Szintén saját gyűjtés, majdnem teljes sorozat. Talán egy szám cselleng valahol, mert nem fűztem le rendszeresen. Ezért is 6 gombóc fonalat kérek. 




Barkács, dekoráció. 28 lapszám, hiányos. Hiányzik néhány stencil-lap, a festékek, a festőhengerek, a dekupage-lapok.  3 gombóc fonal az ára. 




Talán 90 %-os, nem saját gyűjtemény, egyszer csak itt volt. Vannak hiányzó és vannak dupla kártyák. Főzés-sütés minden mennyiségben. 5 gombóc fonal az ára. 





Szintén egyszer csak itt volt, két mappa tele kártyákkal. Szobanövények és kerti növények minden mennyiségben. 3 gombóc fonal az ára. 

Mint olvastátok, elsősorban fonalat szeretnék érte, de bármilyen neked már felesleges alapanyag szóba jöhet. Tudom, hogy nem konkrét a kérésem, írd meg milyen felesleges fonalad van, és szerintem meg tudunk egyezni. Szívesen fogadok 10 dkg Alize fonalakat, vagy 5 dkg Drops, vagy Barka fonalakat.  A gombócok jöhetnek vegyesen is, sőt. 

Köszi, hogy végig olvastátok, és remélem, hogy lesz valaki köztetek, akinek erre igen, de már fonalra nincs szüksége. 

Nincsenek megjegyzések: