2010. augusztus 9., hétfő

Pónispárna - újabb változat

A lánykám szülinapi zsúrba készül. Ez így nem teljesen fedi a valóságot, a zsúrba csak Ő készül, de az ajándékokat együtt készítettük. Kisbarátnő ötéves lett. Pónifüggő kisbarátnő ötéves lett. Ennek szellemében készültek az ajándékok. Igaz nem volt kitétel az sk ajándék, de azt hiszem szégyen lenne ránk nézve valami bolti cuccal odaállítani.


Hosszas tervezés, anyagválogatás eredményeként készült egy újabb pónis párna. Kicsit változtattam a mintán, ez egy kicsit dúsabb "hajú", itt-ott csillogással...


... csipkeszegéllel...


... szívecske gombbal...


A háta a szokásos, megunhatatlan, egyszerűségében utánozhatatlan megoldással készült, egy kockás ing eleje.



Készítettünk még varázspálcát is. Teljes egészében saját ötlet, saját forma, egyedi díszítés.


Essék néhány szó, ha kép nem is a csomagolásról . Szintén rám jellemző módon a csomagolás is sk készítésű. Varrtam egy nagyon egyszerű zsákot, elég erős anyagból, melyet a buli után bármire, akár még tornazsáknak is használhatnak.

13 megjegyzés:

Mák írta...

Nagyon klassz ajándékok!Tuti örülni fog nekik!

Berry írta...

Ismét egy bizonyíték, hogy igenis léteznek pónifüggők! :))) Csodás ajándékok, de megnézném a csomagolást is! :) Biztosan az is remek!

Jutka írta...

Szuper!

Ili írta...

Nagyon ügyesek vagytok. Ötletes és szép ajándékok!!!

Tánya írta...

Nagyon szép lett a kis párna! Gratulálok! A póni mintát hol találtad?

Csilla írta...

Nagyon szépek! Ötletes ez az ingből pránaháta megoldás, amjd ellopom, ha nem baj :)

Amanda írta...

Köszönjük. A buli aranyos volt! Szerintem a függőséget a mi szülők gerjesztik, mert szinte csak pónis és lovas ajándékok voltak.
Tánya, neten talált pónis kifestő részlete. Most nem volt időm rajzolni, hogy a minta is saját legyen. Üvegmatricás oldalakon is találni használható mintákat.
CSilla, vidd nyugodtan! Pikk-pakk készen van, csak megfelelő méretre kell szabni. Turiban beszerzett ingek, lánykaruhák gombos részét használom ilyen célra, már elég sok lyukas ingem van. Ráadásul a lánykaruhákon virág alakú gomb van, attól még aranyosabb és lányosabb.

Tánya írta...

Köszönöm az ötletet! Lehet én is próbálkozok majd hasonlóval :)

Gabella írta...

Nagyon cuki a párna!

Kriszti írta...

Egy ilyen ajándék biztos siker a kislányoknál! Nagyon szép lett!

Ildifolt írta...

Jaj, de szépek!

Tánya írta...

Amanda, már nálam is van pónis párna :)

Lilang írta...

Ötletes a varázspálca. Én már készülök lelkileg a lányom paci őrületére... tuti lesz neki mert apámnak 2 lova is van... Szóval jövök és lesem az ötleteket :)